İngiltere Hukuk Yüksek Lisans Şartları ve Ücretleri

İngiltere Hukuk yüksek lisans şartları ve İngiltere’de hukuk yüksek lisans program ücretleri hakkında detaylı bilgi sunduğumuz bu yazı ile İngiltere’de LLM seçeneklerini inceleyin. İngiltere hukuk okumak, İngiltere'de hukuk yüksek lisans alanları ve en popüler konuları, İngiltere’de hukuk master programına başvuruda en çok sorulan soruların cevaplarını öğrenin.

⇒İngiltere'de hukuk lisans (LLB) programı başvurusu için lütfen bu linki inceleyiniz. 

Studybritish güvencesi ile İngiltere Hukuk Yüksek lisans programında kabul alabileceğiniz en iyi üniversiteleri danışmanlarımız ile iletişime geçerek belirleyin, seçtiğiniz LLM programına hızlı ve güvenli başvuruda bulunun. Üstelik IELTS sınavı hazırlık süreci, konaklama seçimi ve TIER 4 vizesi gibi gerekli olan tüm süreç sizin için profesyonel danışmanlar tarafından organize edilsin. İngiltere Hukuk Yüksek lisans program seçenekleri ve başvuruları hakkında en güncel ve doğru bilgiye Studybritish’ten ulaşarak, kariyerinize doğru yön verin.

İngiltere Hukuk Yüksek Lisans kabul şartları nedir?

İngiltere’de hukuk yüksek lisans programlarına kabul şartları başvuracağınız üniversiteye göre değişiklik gösterir. Başvuru yapmanız için en uygun olan üniversitelerin listesini Studybritish danışmanlarından temin edebilirsiniz. İngiltere’de hukuk yüksek lisansına başvurusu için aranan genel şartlar:

  • Hukuk lisans programından mezun olmak
  • İyi bir not ortalaması
  • IELTS sınavından 6,5 ve/veya üzerinde bir skor  ► Online IELTS kursu programlarını inceleyin
  • Başvuracağınız üniversiteye sizi tavsiye edecek referanslar( referans mektupları işveren veya akademisyenlerden alınmalıdır)
  • Neden LLM programına başvurduğunuzu anlatan detaylı bir niyet mektubu
  • İş deneyimi ve stajlar

Özellikle not ortalaması düşük olan kişilerde kuvvetli referanslara sahip olmaları, iyi ve detaylı yazılmış bir niyet mektubu, iş deneyimleri ve geçmiş stajları büyük önem taşır. Not ortalamanız düşük olsa dahi İngiltere’de sizi kabul edecek bir LLM programı muhakkak bulunur.

LLM programları için hazırladığınız başvuru evrakları Studybritish danışmanları tarafından detaylı olarak incelenmektedir. Özellikle yazdığınız niyet mektuplarının düzeltilmesi ve geliştirilmesi konusunda size destek verilir. Etkiliyici bir CV hazırlığı ve referans mektupları konusunda dikkat etmeniz gerekenler konusunda yol gösterilir.

İngiltere Hukuk Yüksek Lisans fiyatları, LLM ücretleri, İngiltere hukuk fakültesi fiyatları nedir?

İngiltere Hukuk yüksek lisans fiyatları üniversitelerin başarı sıralamasına göre artar.

En iyi  İngiltere hukuk yüksek lisans programlarının ücretleri £18000- £33000 GBP bandında değişmektedir.

Ortalama üniversitelerde ise LLM program ücretleri £12500-£15000 aralığındadır.

İngiltere hukuk fakülteleri ücretleri lisans programları için £12500- £18000 GBP arasında değişir.

İngiltere’de Hukuk Yüksek Lisans için ortalama ne olmalı?

Mezun olduğunuz not ortalamasına göre İngiltere’de başvurabileceğiniz bir çok farklı üniversite bulunmaktadır. Studybritish danışmanlarından not ortalamanıza göre kabul alabileceğiniz üniversitelerin isimlerini ve bölümleri öğrenebilirsiniz. Başarı sıralamasında yüksek olan üniversiteler için genel not ortalamanızın en düşük 2,90 (4,00 üzerinden) ve üzerinde olması istenir.

IELTS skorum henüz yok , yinede başvuru yapabilir miyim?

►Online IELTS Kursu: Native hocalar eşliğinde istediğiniz IELTS skoruna hemen ulaşın!

İngiltere’de hukuk yüksek lisans programına IELTS skorunuzu almadan önce başvuru yapabilirsiniz. Conditional Acceptance yani şartlı kabul sisteminden faydalanarak erken başvuru yapmanızı tavsiye ediyoruz. Ayrıca IELTS sınavını seçerken, UKVI onaylı IELTS sınavına girmeniz gerektiğini unutmayın. UKVI onaylı IELTS sınavına girmeden önce IELTS sınav hazırlık çalışması yapmak isterseniz IELTS kurslarımız hakkında detaylı bilgi için lütfen bu sayfayı ziyaret ediniz.

İngiltere Hukuk Yüksek Lisans alanları ve seçenekleri neler?

İngiltere’de başvurabileceğiniz çok farklı hukuk yüksek lisans alanları ve programları bulabilirsiniz.

İngiltere’de Hukuk yüksek lisansı kaç yıl sürer?

İngiltere’de hukuk programları bir yıl sürelidir ve tezli yüksek lisans programları sunulur.

İngiltere Hukuk yüksek lisansı burs olanakları nedir?

İngiltere’de hukuk master programları için tam burs olanağı bulunmamaktadır. Bazı İngiliz üniversiteleri belirli ülkelerden gelen öğrencilere £1000- £3000 GBP değerinde burs imkanı sağlar. Tam burs ile İngiltere’de hukuk yüksek lisans programı arayışı içinde olan öğrencilere Chevening Bursu ve Jean Monnet burs programlarına başvuru yapmalarını tavsiye ediyoruz.

Cambridge Üniversitesi Hukuk Fakültesi kabul şartları ve Cambridge Üniversitesi Hukuk Yüksek Lisans ücretleri nedir?

Kariyer olanaklarını ilerletmek, Devlet kadrolarında görev yapmak veya akademisyen olmak isteyen birçok öğrenci Cambridge Üniversitesi’nde hukuk yüksek lisans programına başvuru yapmayı arzu eder. Cambridge Üniversitesi hukuk yüksek lisans programları bir yıl sürelidir, program oldukça yoğun ve entelektüel açıdan zorlayıcıdır. Cambridge Üniversitesi Hukuk fakültesine erken başvuru önem arz eder ve başvurular Aralık başında sona erer. Yapılan başvuruların her biri yüksek lisans program komitesi tarafından titizlikle incelenir. Cambridge Üniversitesi’nde hukuk yüksek lisans programına başvurmak için sahip olmanız gereken minimum not ortalaması 3,70 ve üzeridir. Ayrıca referans, niyet mektubu, 7,5 IELTS skoru ve niyet mektubu istenir. Bunlar haricinde başvuracağınız LLM alanına göre ek belgeler istenir. Başvuru işlemleri ve süreç hakkında detaylı bilgiyi Studybritish danışmanlarından öğrenebilirsiniz. Studybritish ile Cambridge Üniversitesi hukuk yüksek lisans programına başvuru yapmak için Dünya’nın En İyi Üniversitelerine Başvuru Servisi sayfasını ziyaret ediniz.

Cambridge Üniversitesi Hukuk Yüksek lisans program ücretleri

Master of Corporate Law £32,130 GBP

Master of Law LLM £30,681 GBP

Oxford Üniversitesi Hukuk Fakültesi kabul şartları ve Oxford Üniversitesi Hukuk Yüksek Lisans ücretleri nedir?

Oxford Üniversitesi Hukuk fakültesi İngiltere’nin en büyük Hukuk departmanlarından birine sahiptir. Dünya’nın en iyi hukuk profesörlerinden eğitim almak ve hukuk dünyasının en “iyi”leri ile tanışmak istiyorsanız Oxford Üniversitesi’ne başvuru yapmalısınız. Oxford Üniversitesi hukuk yüksek lisansı alanında başvurabileceğiniz konular:

  • MSc Law and Finance
  • Law MPhil
  • LAw DPhil
  • MSc Criminology and Criminal Justice
  • Taxation MSc

Oxford Üniversitesi hukuk yüksek lisansı başvuru yapmak için minimum not ortalaması 3,70 ve üzeri olmalıdır. Transkript, 7,5 IELTS skoru, referanslar ve niye mektubu başvuru esnasında istenir. Erken başvuru her zaman olduğu gibi büyük önem taşır. Studybritish ile Oxford Üniversitesi hukuk yüksek lisans programına başvuru yapmak için Dünya’nın En İyi Üniversitelerine Başvuru Servisi sayfasını ziyaret ediniz.

Oxford Üniversitesi Hukuk Yüksek lisans program ücretleri

MSc Law and Finance £38945 GBP

MSc Criminology and Criminal Justice £23505 GBP

Law MPhil £22050 GBP

King’s College London Hukuk yüksek lisansı kabul şartları ve ücretleri nedir?

Dünya sıralamasında önemli bir yere sahip olan King’s College London Hukuk yüksek lisans programları için en popüler üniversitelerden biridir. Dickson Pool School of Law fakültesi en iyi hukuk fakülteleri arasında yer alır. King’s College London LLM programı için 8 farklı alan tercih edebilirsiniz. Not ortlaması 3,00 ve üzerinde olan öğrencilerin başvuru yapabileceği KCL için transkript, IELTS skoru, niyet mektubu ve referanslar istenir. Başvurmak istediğiniz bölüm ve kabul şartları hakkında detaylı bilgi için Studybritish danışmanları ile iletişime geçiniz. King’s College London Hukuk yüksek lisansı program ücretleri £27390 GBP’dir.

Queen Mary Üniversitesi Hukuk yüksek lisansı kabul şartları ve ücretleri nedir ? Sorbonne Law School Yüksek Lisansı çift diploma detayları:

İngiltere’de hukuk yüksek lisansı alanında en popüler üniversitelerden biridir ve oldukça farklı LLM program seçenekleri sunar. Sistematik ve yaratıcı bir bakış açısına sahip bu farklı LLM programlarına başvuru için sahip olmanız gereken minimum not ortalaması 3,00’dır. 7,0 ve üzeri IELTS skoru, transkript, referanslar ve niyet mektubu diğer hazırlanması gereken evraklardır.

Sorbonne Hukuk fakültesi ile Queen Mary Üniversitesi hukuk fakültesinin ortaklaşa sunduğu Sorbonne Law School & Queen Mary University of London LLM programı İngilizce ve Fransızca dillerine hakim olan adaylar için ideal bir seçenektir. 18 ay süren bu program ile Paris ve Londra’da eğitim ayrıcalığından faydalanır ve çift diploma sahibi olursunuz. Program detayları için danışmanlarımızdan bilgi isteyiniz.

Queen Mary Hukuk yüksek lisansı program ücretleri £15000- £24000 GBP aralığında değişir.

UCL Hukuk yüksek lisansı kabul şartları ve fiyatları nedir?

Oxford ve Cambridge Üniversitelerini dünya sıralamasında en üst yerde takip eden UCL Hukuk fakültesi LLM programlarına başvuru için minimum not ortalamasının 3,40 ve üzeri olması gerekir. 7,0 UKVI onaylı IELTS skor belgesi, referans mektupları, transkript ve niyet mektubu diğer istenen evraklar arasında yer alır.

UCL Hukuk yüksek lisans program ücretleri £28000 GBP ‘dir. Studybritish ile UCL hukuk yüksek lisans programına başvuru yapmak için Dünya’nın En İyi Üniversitelerine Başvuru Servisi sayfasını ziyaret ediniz.

Edinburgh Üniversitesi Hukuk yüksek lisansı kabul şartları ve fiyatları nedir?

Birleşik Krallık’ta bulunan ve dünyanın en iyi Hukuk fakültelerinden birine sahip olan Edinburgh Üniversitesi resmi temsilci Studybritish ile Edinburgh Üniversitesi hukuk fakültesi LLM programlarına hemen başvuru yapabilirsiniz. İngiltere’nin en geniş LLM program seçeneklerini sunan Edinburgh Üniversitesi QS World Ranking dünya sıralamasında 20. sırada yer almaktadır.

Edinburgh Üniversitesi yüksek lisans programlarına başvuru için minimum 3,00 not ortalaması, 7,00 UKVI onaylı IELTS skoru , transkript, niyet mektubu ve referans belgeleri gerekmektedir. Edinburgh Üniversitesi konusunda uzman danışmanlarımız başvuru konusunda ihtiyacınız olacak tüm süreçte size rehberlik edecek ve en kısa sürede Edinburgh Üniversitesi’nden kabul belgenizi almanızı sağlayacaktır. Edinburgh Üniversitesi LLM program ücretleri £21600’dir. Ayrıca akademik olarak başarılı olan öğrenciler için %10 burs imkanı bulunur.

Yurtdışı hukuk yüksek lisansı için tavsiye edeceğiniz diğer ülkeler nedir?

İngiltere hukuk yüksek lisans programları dışında ,Amerika hukuk yüksek lisans programları, İrlanda Hukuk yüksek lisans programları, Kanada ve Hollanda gibi ülkelerde yurtdışı hukuk yüksek lisans programlarına başvuru yapmanız için Studybritish danışmanlarından destek alabilirsiniz.

İngiltere LLM programları başarı sıralaması nedir?

İngiltere’nin en iyi hukuk fakülteleri ve en iyi hukuk yüksek lisansı LLM program listesini görmek için lütfen bu sayfayı ziyaret ediniz.

Hukuk İngilizcesi bilgimi nasıl geliştirmeliyim?

Studybritish resmi TOLES , “Test of Legal English Skills” Hukuk ingilizcesi sınav merkezidir. Studybritish’in Hukuk İngilizcesi alanında uzman eğitmenleri eşliğinde kariyerinizde ilerlemek veya yurtdışı hukuk yüksek lisans programına hazırlık olarak  Hukuk İngilizcesi programlarına katılabilirsiniz.  Studybritish ile ayrıca UKVI onaylı IELTS Akademik sınavına hazırlanabileceğinizi biliyor muydunuz? Detaylar için IELTS eğitim sayfasını ziyaret ediniz.

Studybiritsh ile yurtdışı Hukuk yüksek lisans, LLM programlarına başvuru yapmak istiyorsanız bizimle üç farklı şekilde irtibata geçebilirsiniz:

►Online bilgi istek formunu doldurarak

►Telefon ile danışmanlarımızla irtibata geçerek 0 212 231 2543

►Nişantaşı ofisimizi randevu alıp ziyarete gelerek 

►İngiltere Hukuk Yüksek Lisansı LLM Başarı Sıralaması 

►Amerika'da Hukuk Yüksek Lisans Program Başvurusu

►İngiltere’de LLB Hukuk Lisans Eğitimi

►Hukuk İngilizcesi Kursu , Online veya Yüz Yüze Eğitim Seçenekleri

►Avukatlar için İngilizce Kursu , Hukuk İngilizcesi

►TOLES Sınav Hazırlık Kursu,  Online veya Yüz Yüze Eğitim Seçenekleri

►İngiltere'de Uluslararası Tahkim Hukuku Yüksek Lisans Başvurusu, LLM International Arbitration Law

►IELTS Kursu, Online veya Yüz Yüze Eğitim Seçenekleri

►İngiltere yüksek lisans ücretleri ve burslarını inceleyin!

Bilgi iste

Detaylı bilgi almak için formu doldurunuz


Online Deneme Dersine Katılın- Ücretsiz

Ücretsiz Online Deneme dersine katılmak için formu doldurunuz


Randevu Al

Birebir görüşme için randevu alınız.