İnşaat Mühendisliği Proje Yönetimi Semineri

İngitere’nin önde gelen İnşaat Projesi Yönetim uzmanı Dr. Moheeb Abualqumboz tarafından 12 Nisan 2017 tarihinde verilecek olan İnşaat Mühendisliği Proje Yönetimi seminerine katılın. Türkiye’nin lokomotif sektöründe büyümenin devam etmesi için neler gerekiyor sorusunun cevabını ve başarılı proje yönetimi sırlarını bu seminerde keşfedin.

Seminer: İnşaat Mühendisliği Proje Yönetimi

Tarih: 12 Nisan 2017

Saat: 15.00- 18:00

Mekan: STUDYBRITISH- Valikonağı Cad. Konak Apt. No:127

Kat:3 Daire:7 Nişantaşı, İstanbul

Kayıt formu: https://www.eventbrite.com/e/construction-project-management-workshop-tickets-32843407516

NOT: Katılım sertifikası sunulmaktadır.

Tel: 0 212 231 2543

İnşaat Projelerini başarılı bir şekilde yönetmenin sırrı nedir? İşte uzmanlardan 5 önemli tavsiye .

1-Değişen Maliyet ve Risk Yönetimi Yapın

Bir inşaat projesinin en önemli konusu maliyetdir. Bütçeye uygun maliyete göre hareket etmek , zamanı ve kaliteye de doğrudan etki eder. Proje yöneticileri her aşamada bütçelenen maliyetleri, gerçek maliyete göre kontrol etmeli, değiştirebilmeli ve yönetebilmelidir.

2- Zaman ve Görev Yönetimi Önemlidir

Birçok hissedarın projeye dahil olması , projeyi karmaşık bir yapıya sokabilir. Sizin ihtiyacınız olan ise sağlam bir görev planlaması. İlk başta genel görevleri tanımlamak ve bunları alt sınıflara ayırmakla işe başlamalısınız.

3- Her Zaman Verimlilik Ölçümü

Bir projenin verimliği, proje de yer alan bir çok farklı etmene bağlıdır ve bu sebeple verimliliği ölçmek zorlaşır. Fakat her proje bulunduğu aşamaya göre hedefe uygun devam edip etmediğini ölçebilmeli. Bu ölçüm sayesinde yolunda gitmeyen ve verimli olmayan alanları tespit edebilirsiniz. Tespit ettiğiniz problemlere getireceğiniz çözümler anında verimliliğe yansıyacaktır.

4- Görev Dağılımı ve Outsourcing Faydaları

İyi bir proje müdürü her zaman görev dağılımını iyi yapan ve gerektiğinde işleri dışarı veren kişidir. Doğru insana , doğru işi verin. Elemanlara başarılı oldukları alanlara göre ve verimliliklerini değerlendirerek görev dağılımını yapın.

5- İletişime ve İşbirliğine Önem Verin

Küreselleşme sektörü daha da rekabetçi bir hale soktu ama aynı zamanda farklı iş gücü piyasalarının da kapısını açtı. Proje yöneticileri bu sayede işe alımları daha iyi planlamakta ve vir takım işleri daha uyguna mal edebilmektedir. Aynı zamanda bir projeye dahil olan çok sayıda hissedar ile etkin ve verimli iletişim kanalları oluşturmakta projenin başarısı için oldukça önemlidir. İletişim kanallarınızı ve yöntemlerinizi iyi belirleyin, herkese öğretin ve herkesin aynı metotları kullanmasını sağlayın. Takımlar arasında iletişimden sorumlu bir kişi belirlemek yanlış anlaşmaları ortadan kaldırabilir.

Yurtdışında katılacağınız proje yönetimi ve inşaat mühendisliği yüksek lisans programları sayesinde, sektörün ihtiyaç duyduğu kişi siz olun.

»İngiltere’de Yüksek Lisans programlarına başvuru

Bilgi iste

Detaylı bilgi almak için formu doldurunuz


Online Deneme Dersine Katılın- Ücretsiz

Ücretsiz Online Deneme dersine katılmak için formu doldurunuz


Randevu Al

Birebir görüşme için randevu alınız.