İngiltere Öğrenci Vizesi TIER-4

İngiltere’de LiseFoundation (Üniversite Hazırlık) , İngiltere A Levelİngiltere Üniversiteleri'nde lisansİngiltere Yüksek Lisans veya Doktora programına katılacak öğrencilerin başvurması gereken vize tipidir.

İngiltere öğrenci vizesine nasıl başvuru yapabilirim?

Başvuruyu UKVI websitesin de kendinize ait bir hesap oluşturduktan sonra online olarak yapabilirsiniz. Vize başvurusunu online yaparken doğru kategoride başvurmanız ve sorulara doğru yanıt vermeniz büyük önem taşır.

Online vize formunu doldurduktan sonra Tier-4 vize ücreti ödemeniz, IHS sağlık sigortası ödemesini kredi kartınız ile yapmanız istenir. Bu ödemeleri yaptıktan sonra Randevu Al butonuna basarak online vize randevunuzu alabilirsiniz. İşlemlerinizi tamamladıktan sonra İngiltere Vizesi başvuru merkezi olan TLS Contact’ın websitesinde de size ait ek bir hesap oluşturmanız istenir. Oluşturduğunuz bu hesap sayesinde vize başvurunuzu online olarak eş zamanlı takip edebilirsiniz.

Online doldurduğunuz vize formunun çıktısı ve İngiltere öğrenci vizesi TIER_4 gerekli vize evrakları ile vize başvuru merkezine giderek biyometrik bilgilerinizi vermeniz gerekir. Bu aşamayı da tamamladıktan sonra vize sonucunuz ortalama 3 hafta içerisinde çıkar.

İngiltere öğrenci vizesi ücreti $436 USD'dir.  ( Bu ücret güncel pariteye göre değişiklik göstermektedir.)

Studybritish profesyonel vize destek hizmetinden faydalanarak İngiltere öğrenci vizesine başvuruda bulunmak için bizi arayınız. 0 212 231 2543

İngiltere Yüksek Lisans Başvurusu

Bilgi iste

Detaylı bilgi almak için formu doldurunuz


Online Deneme Dersine Katılın- Ücretsiz

Ücretsiz Online Deneme dersine katılmak için formu doldurunuz


Randevu Al

Birebir görüşme için randevu alınız.