Londra’da Kaliteli ve Uygun Maliyetli MBA Programı

Londra’nın en güzel semtlerinden birinde yer alan West London College, Heriot-Watt Üniversitesi ile yaptığı işbirliği ile uluslararası öğrencilere İngiltere’nin kalbinde kaliteli ve uygun maliyetli MBA programları sunuyor.

WLC merkezinde sunulan MBA programından mezun olan öğrenciler Heriot-Watt üniversitesinin diploması ile mezun olabiliyor. 18 ay süren program ise 3 dönemden oluşuyor. Temmuz, Ekim ve Ocak aylarında başlayan dönemlerden herhangi birine dahil olarak programa başlanabiliyor.

Programa başvuru koşulları neler?

Heriot-Watt Üniversitesinin MBA derecesine sahip olabileceğiniz bu programda aranan ilk özellik, 4 yıllık bir lisans derecesine sahip olmanızdır. İş deneyimi şartı aranmamakla birlikte istenilen IELTS skoru 6,0 ‘dır. Dil eğitimine ihtiyaç duyan öğrencilere ise WLC içerisinde İngilizce hazırlık programları sunulur.

Program ücreti nedir?

Toplam program ücreti 10,575 GBP’dir . Şayet ilgili  bir alandan lisans dercesine sahip iseniz program ücreti 9275 GBP’ye düşmektedir.

Konaklama maliyetleri nedir?

Konaklama maliyeti tercih edeceğiniz seçeneğe göre farklılık gösterir. Örneğin paylaşımlı yurt tipi konaklama tercih etmeniz  durumunda aylık yaşam maliyetiniz 600 GBP’dir.  Cep harçlığı ve ulaşım masraflarınız içinse aylık minimum 500 GBP gerekmektedir.

Çalışma iznine sahip olacak mıyım?

Program süresince haftada 20 saat part-time çalışma iznine sahipsiniz. Mezun olduktan sonra TIER 2 vize kurallarına dahil olacaksınız.

Program detayları ve başvuru için ücretsiz danışma hattımız 0 212 231 2543 hemen arayın.

 

»İrlanda'da Yüksek Lisans

»İrlanda'da Üniversite Hazırlık

»İrlanda'da Üniversite Eğitimi ve Fiyatları

»İrlanda'nın En iyi Üniversiteleri Sıralaması

»İrlanda Dil Okulu 

Bilgi iste

Detaylı bilgi almak için formu doldurunuz


Online Deneme Dersine Katılın- Ücretsiz

Ücretsiz Online Deneme dersine katılmak için formu doldurunuz


Randevu Al

Birebir görüşme için randevu alınız.